Print Friendly, PDF & Email

Beste mensen, sinds 1 januari 2021 ben ik ‘met pensioen’. Ik werk dus niet meer bij Praktijk Apeldoorn en neem geen nieuwe pati├źnten meer aan.

Marisun is de praktijk voor NAET en Biofotonen-Therapie van Marianne Agterdenbos in Apeldoorn.

Marisun

marisunWelkom op de site van Praktijk Marisun, de naam van de praktijk in Apeldoorn waaronder ik, Marianne Agterdenbos, al vele jaren werk als therapeute in Biofotonen Therapie.

Het logo voor mijn praktijk is gemaakt door mijn partner en beeldt de naam ‘Marisun’ uit in bijzondere symbolen. De regenboog in de energiespiraal staat voor de lichtfrequenties waarmee in de Biofotonen Therapie gewerkt wordt. Het erin verwerkte sterrenbeeld is ‘Adelaar’. De veren van de Adelaar bevatten voor de medicijnman van de Indianen de kracht van de Heilige Vader of Grote Geest.

En zo voel ik mij… als een oude sjamane in een nieuwe tijd, met moderne aparatuur, maar met hetzelfde doel als de medicijnman… het lijden te verlichten, mensen helpen de weg naar genezing te vinden. Niet alleen door te kijken naar de kwaal waar u mee worstelt, maar naar het geheel… lichaam, geest en ziel. Waar komt de kwaal vandaan? Wat ligt eraan ten grondslag?

Sinds 2009 ben ik als zelfstandig therapeute werkzaam in het Centrum voor Complementaire Geneeswijzen in Apeldoorn. Samen met een aantal collega’s in verschillende disciplines werken we aan de gezondheid van mensen. Ik blijf daarin nog steeds actief met Biofotonen Therapie, maar kan u daarnaast, indien nodig, van dienst zijn met NAET, een andere nieuwe therapie die zich vooral richt op het elimineren van allergie├źn.

Voor meer informatie over Biofotonen Therapie en NAET, nodig ik u uit deze website door te nemen.

Namaste (Ik groet het Licht in U)

Marianne