Print Friendly, PDF & Email

Akaija & ArtMijn partner Wim Roskam en ik vormen samen de basis van ons bedrijf Akaija & Art. Ik zet de Akaija in mijn praktijk regelmatig in bij mensen als ik meet dat ze last hebben van een Electronen Spin Inversie. Mensen die hier last van hebben zijn meestal erg gevoelig voor straling en zijn vaak (chronisch) moe. Soms adviseer ik ze om deze te gaan dragen om te voorkomen dat ze deze klacht weer terug krijgen.

banner-eliza-white-buffaloEliza White Buffalo is onze vriendin in Noord-Ierland. Zij speelt als soul sister van Linda een zeer belangrijke rol in het Akaija-project, omdat ook haar symbool Two Roads door Wim Roskam ontworpen is. Zij verzorgt healings en onder de naam Two Roads Ministry. Mensen kunnen bovendien hun naam, of die van een ander, opgeven om in gebedsceremonies mee genomen te worden.
YvonneIn the Future

Medium Yvonne Baank is onze vriendin in Hongarije. Ze werkt onder de naam In The Future. Ze is voor consulten telefonisch bereikbaar en sinds kort kun je bij haar zelfs terecht voor een spirituele reis, waarbij je in alle rust van het Hongaarse platteland bij je spirituele zelf kunt komen, begeleid en in overleg met Yvonne.

Centrum voor Complementaire Geneeswijzen Apeldoorn

Centrum voor Complementaire Geneeswijzen Apeldoorn

vital20Polyfenolen worden geëxtraheerd van rode druiven, waarvan ook rode wijn gemaakt wordt. Onze eigen ervaring bij vrienden van ons leerde dat deze capsules bijzonder effectief zijn om hoge bloeddruk omlaag te brengen. Het product is wetenschappelijk onderzocht. De druiven komen uit Zuidwest Frankrijk. Er is een bewezen positieve werking voor het functioneren van het hart. Onze vrienden Ben Nordeman, Dietrich Vastenburg (net als Marianne ook een biofotonen-therapeut) en Luc de Jong vertegenwoordigen dit product. Bezoek hier de website Vital20.