Print Friendly, PDF & Email

NAET is een succevolle methode om allergieën te bestrijden. Reeds vele mensen met vaak jarenlange klachten hebben hier baat bij gehad. Marianne Agterdenbos, werkend in Praktijk Apeldoorn en tevens Biophotonen Therapeute kan u helpen ervan af te komen.

Welke klachten kunnen verdwijnen met NAET?

De resultaten die we in ons Centrum inmiddels hebben bereikt, zijn opmerkelijk. We hebben al veel mensen behandeld voor eczeem, chronische vermoeidheid, hoofdpijn, constipatie, darmkrampjes bij baby’s, prostaatklachten, hooikoorst, overgevoeligheden voor dieren, bloedsuikersproblemen, vruchtbaarheidsproblemen, stollingsstoornissen, spier- en gewrichtsklachten, sinusitis, glutenallergieën (coeliakie), en allerlei soorten allergieën en overgevoeligheden die vaak verantwoordelijk zijn voor het ontstaan van allerlei chronische klachten.

Psychische/emotionele klachten

We hebben op psychisch en emotioneel vlak veel veranderingen bij onze klanten gezien. Een aantal voorbeelden daarvan zijn het verdwijnen van: depressie, angsten, gebrek aan zelfvertrouwen en fobieën.

Autisme

Het blijkt dat 80% van autistische kinderen eigenlijk lijdt aan een slecht functionerend brein, door een breed scala aan overgevoeligheden die met NAET heel goed te behandelen zijn. Wilt u meer weten over het behandelen van Autisme, dan kunt u bij ons de brochure over Autisme aanvragen.

Voor wie is NAET geschikt?

De behandelingen zijn voor alle mensen geschikt, volwassenen, kinderen en baby’s (zij worden via volwassenen getest). Ook tijdens de zwangerschap is NAET mogelijk. het is een veilige methode, zonder langdurige strenge diëten, medicijnen of injecties.

Wat kost het?

Een behandeling kost € 50,- (januari 2016). Zie tarieven. Voor de behandelingen heeft u het Handboek NAET nodig, die u bij het eerste consult kunt aanschaffen. Hierin staat beschreven hoe de behandelingen werken, wat mogelijke reacties op de behandelingen kunnen zijn en wat u zelf moet doen in de 25 uur na een behandeling. We gebruiken dit handboek ook om bij te houden welke behandeling u heeft gehad.

Meer informatie

Wilt u meer informatie, dan kunt u de volgende websites bekijken:
www.praktijkapeldoorn.nl
Dit is de website van de overkoepelende praktijk waar ik, Marianne Agterdenbos, werk.

www.allergie-weg.nl
Hierop staat de NAET-methode uitgebreid beschreven en u kunt er veel ervaringsverhalen van patiënten op terugvinden.