Print Friendly, PDF & Email

In elke cel van ons lichaam vinden zo’n 100.000 biochemische reacties per seconde plaats. Deze biochemische reacties worden aangestuurd door biofotonen. Eén biofoton (Engels: biophoton) is al genoeg om dat proces aan te sturen, doordat biofotonen een uitzonderlijk hoge graad van coherentie (samenhangendheid) hebben. De Russische natuurkundige Alexander Gurwitsj stelde dit al in 1933 vast en later hebben de Duitse fysici Popp en Mersmann dit op hun eigen wetenschappelijke wijze vastgesteld. Biofotonen staan dus aan de basis van het goed functioneren van het menselijk lichaam.
Als een cel goed functioneert, dan straalt deze coherent, ofwel harmonisch licht uit. De ‘aansturing’ van de chemische processen in cellen geschiedt door licht (biofotonen), maar tijdens het proces wordt ook weer licht geproduceerd.

StarLight

StarLight meetapparatuur

Vergelijk dit met een orkest dat een mooie symfonie ten gehore brengt. Iedere muzikant produceert op het juiste moment de juiste klank en samen produceert het hele orkest een geweldig spectrum aan klanken. In jouw lichaam ben jij de dirigent. Als je lichaam goed functioneert straalt het een helder en krachtig spectrum van miljoenen lichtfrequenties uit. De lichtimpulsen zijn dan als laserstralen zo strak en gericht.

Tijdens het leven worden we geconfronteerd met obstakels, problemen, ongelukjes, ‘aanvallen’ van buitenaf, en zo kan het gebeuren dat de dirigent afgeleid wordt, gestresst raakt, en het overzicht verliest. Enkele muzikanten raken daardoor van slag, raken uit de maat of produceren de verkeerde tonen, zodat ze vals klinken. De symfonie van klanken is nu niet meer zo mooi om te horen. Ofwel… je bent dan ziek.

In het lichaam betekent dit dat het licht van bepaalde groepen cellen verzwakt of chaotisch wordt. Het licht is nu niet meer strak als een laserstraal, maar meer als dat van een gloeilamp die z’n licht in alle richtingen verspreidt.

De StarLight is als een muziekkenner die valse klanken en harmonische klanken van elkaar kan onderscheiden. Met een speciaal ontwikkeld filter worden de deze lichtimpulsen van elkaar gescheiden. De valse klanken worden ‘in fase’ verschoven, ofwel omgekeerd, en teruggestuurd aan het lichaam. Dat betekent dat er een neutralisatie plaatsvindt van de valse klanken.

Door een behandeling met de StarLight geef je je lichaam weer de juiste informatie. Dat betekent dat dit licht, je eigen licht dus, ervoor zorgt dat je lichaam weer in evenwicht komt en dat daardoor o.a. je eigen immuunsysteem weer goed gaat werken. Jouw eigen lichaam kan zichzelf weer Helen.

Met de StarLight worden, als het even kan, de oorzaken van de problemen gezocht en gevonden en vervolgens aangepakt tijdens dezelfde sessie. Het lichaam gaat met de nieuwe informatie aan de slag, en lost de gevolgen of symptomen dan zelf op.