Print Friendly, PDF & Email

In de Biofotonen-Therapie (ook wel Coherentie-Therapie genoemd), uitgeoefend door Marianne Agterdenbos, wordt eerst gemeten en vervolgens behandeld. Hoe de behandeling in z’n werk gaat kunt u hieronder lezen.

Kijkt u eerst naar de video die we samen met collega’s hebben laten maken, zodat u een beeld krijgt bij wat ik doe.

Bij het eerste consult krijgt u in de regel eerst een behandeling tegen een energetische whiplash en belangrijke littekens. Dit is nodig omdat deze uw meridianen en energiestroming kunnen blokkeren en een succesvolle behandeling in de weg kunnen staan (voor meer info zie ‘littekens’.)

Nadat ik tijdens de meting heb vastgesteld welke de stoorfactoren zijn die behandeld moeten worden, krijgt u de behandeling tegen deze ziekteverwekkers. Deze behandeling wordt uitgevoerd met de omgekeerde frequenties van de gevonden storingen. U krijgt hiervoor 2 glazen staven in handen die via glasvezelkabels verbonden zijn met de StarLight, het apparaat waarmee ik werk.

Herinnert u zich nog het verhaaltje over het orkest? Als de dirigent de controle verliest klinken er valse tonen in de symfonie.
In de natuurkunde bestaat er een proef met geluid. Wellicht heeft u het zelf op school reeds meegemaakt.

NeutralisatieAls je je midden tussen 2 geluidsboxen bevindt die ieder precies hetzelfde geluid produceren, hoor je alles uitstekend.
Als je nu via 1 van de boxen het geluid een halve golflengte ‘in fase verschuift’, hetgeen betekent dat je de frequentie omkeert, dan vindt er een neutralisatie van het geluid tussen de boxen plaats: je hoort vrijwel niets meer.
Schakel je alleen de linkerbox of alleen de rechterbox uit, dan hoor je alles, maar beide boxen samen neutraliseren het geluid.

De StarLight doet precies hetzelfde, maar nu met lichtfrequencies, vandaar dat u glazen staven die licht geleiden, in uw handen houdt. Uw lichtfrequencies worden in de StarLight gesplitst in harmonische en disharmonische frequenties (zuivere en valse tonen). Het goede, harmonische licht, wordt versterkt en weer teruggegeven aan het lichaam. Het disharmonische licht wordt in fase verschoven, ofwel omgekeerd en ook aan het lichaam teruggegeven. Zo worden de zuivere trillingen in volume versterkt en de ongezonde trillingen worden geneutraliseerd, en de ‘symfonie’ klinkt weer harmonisch.

Maar nu is de vraag: waardoor werd de dirigent afgeleid? Ofwel… wat is er met u aan de hand dat uw lichaam ziek werd?

Ziekten komen niet zomaar uit de lucht vallen. Soms wordt er op de vraag ‘waarom heb ik deze ziekte?’ geantwoord: ‘gewoon een kwestie van domme pech’. Dat is voor biofotonen-therapeuten geen antwoord. Wij zoeken naar oorzaken.
Vandaar dat wij proberen terug te gaan naar de werkelijke oorzaak, die bijvoorbeeld te maken kan hebben onverwerkte trauma’s uit het verleden, het niet om kunnen gaan met…
Juist omdat de StarLight werkt met het hele uitgebreide spectrum van lichtfrequencies, kunnen zelfs emotionele stoorfactoren worden opgespoord.
In feite is niet het virus de oorzaak van uw ziekte, maar het feit dat uw trilling verlaagd werd, b.v. door stress, trauma’s, slechte levensstijl (voeding) of -omstandigheden, etc. Daardoor kom je op het trillingsniveau van virussen enz. en gaan ze resoneren met de energie van uw lichaam. Als u dan in aanraking komt met een virus, kunnen ze binnenkomen en wordt u ziek.
Onze wereld is vergeven van ziekteverwekkers, maar ons immuunsysteem weet daar normaal gesproken uitstekend mee om te gaan. Wordt uw immuunsysteem echter ondermijnd door bovengenoemde oorzaken, dan krijgen ziekteverwekkers een kans.

De basisfunctie van de StarLight is goed voor het opheffen van 70% van de storingen in het lichaam. De overige 30%, de echte ‘troublemakers’, worden opgespoord door de metingen en behandeld door het inzetten van de gevonden middelen in het circuit. Door de behandeling gaat uw immuunsysteem weer optimaal aan het werk en kan het zelf de problemen (ziekteverwerkkers, etc.) weer aan.
Na ‘uitbehandeld’ te zijn, dient het lichaam zelf het immuunsysteem weer te trainen en daarom kunt u nog wel eens verkouden worden of bijvoorbeeld aan de diarree raken doordat u iets verkeerds gegeten hebt, maar als u het lichaam zelf zijn werk laat doen bent u na verloop van tijd steeds sneller vanaf, want u lichaam heeft het weer geleerd dit ‘zelf te kunnen’.