Print Friendly, PDF & Email

Marianne Agterdenbos

Marianne AgterdenbosMijn naam is Marianne Agterdenbos; en ik ben al jaren bezig met de problematiek rond gezondheid.

Als lerares lichamelijke opvoeding heb ik een gedegen opleiding gekregen ten aanzien van het menselijk lichaam. Doordat ik een ongeluk kreeg waarbij ik een blessure kreeg aan mijn knie opliep, kon ik mijn vak niet meer uitoefenen en werd ik ‘gedwongen’ een ander beroep te kiezen. Omdat ik niet luisterde naar mijn innerlijke stem om het juiste vak te kiezen, werd ik ‘toen maar ziek’ om zodoende alle benodigde kennis te vergaren die ik nodig had om dat te gaan doen, wat mijn eigenlijke taak hier op aarde is, mensen te laten ervaren wat Licht is door middel van de therapie die ik beoefenen en ook door wie ik ben.

Door het ondergaan van verschillende therapieën en het volgen van cursussen, workshops en opleidingen heb ik inzicht gekregen in  de problematiek van zowel cliënt als therapeut.

In 2000 heb ik bij Johan Boswinkel het eerste seminar met de Health Angel in Nederland gevolgd en besloten om met dit apparaat verder te gaan, omdat het principe  waar mee gewerkt wordt mij erg aansprak. Er wordt niet alleen gekeken naar de klachten van de mens, maar er wordt diepgaand gezocht naar de oorzaak van deze klachten. Zo gauw de oorzaken aan het daglicht komen, kunnen deze heel vaak effectief aangepakt worden en verbetert het welzijn van de cliënt aanmerkelijk. Daarnaast kan ik mijn cliënten een stuk inzicht meegeven vanuit mijn eigen ervaringen en opgedane kennis.

Doordat ik zelf verschillende therapieën ondergaan heb en later opleidingen gedaan heb, heb ik inzicht gekregen in de problematiek van zowel therapeut als cliënt.

Ruim 20 jaar geleden is de regeneratieve voeding van Sunrider hierin een groot onderdeel gaan vormen (momenteel minder) en ben ik via deze voeding in contact gekomen met andere therapeuten en dat heeft me uiteindelijk de Star Light gebracht.

Het principe van de StarLight spreekt me erg aan omdat je hiermee niet alleen tot de kern van gezondheidsproblemen kunt doordringen, maar ze veelal ook effectief kunt oplossen.