Print Friendly, PDF & Email

Deze pagina beschrijft een instrument / sieraad dat ik vaak gebruik in mijn praktijk ter ondersteuning van de behandeling, o.a. wanneer mensen belast worden door electromagnetische straling.

Wat is de Akaija ?

De Akaija is ontwikkeld door mijn vriend Wim Roskam, edelsmid en kunstenaar.

De Akaija is een instrument dat universele energie doorgeeft aan degene die het draagt. Net zoals dat bij chakra’s (ook een soort vortexen) gebeurt, komt er door de Akaija een energiewerveling, in het systeem van de degene die een Akaija draagt. Het resultaat daarvan is dat het energieveld van die persoon versterkt en versneld wordt.

Vooral gevoelige mensen ervaren direct de sensaties veroorzaakt door deze energie. In eerste instantie voelen veel mensen warmte of zelfs hitte, of juist kou, tintelende vingers, een optrekkend gevoel in de arm, duizeligheid, pijn op oude bekende plekken. Deze gewaarwordingen hebben te maken met energie die zich door onze energiebanen en aura verspreidt. Als de energiestroom van een mens beter gaat werken, worden er processen op gang gebracht of versneld die daardoor gevoed worden, zoals het immuunsysteem, de stofwisseling, de doorbloeding, ontgifting, het regenereren tijdens de slaap.

In psychische zin zorgt de Akaija ervoor dat je het leven beter aan kunt. De Akaija werkt als een doorgeefluik van energiƫen, zowel van buiten naar binnen als van binnen naar buiten. Hij trekt energie van het ons omringende Veld aan en evenzogoed wordt er energie uit uw energiesysteem naar buiten gebracht. Hij werkt als een extra chakra, hij brengt u in contact, in resonantie, de alom aanwezige energie. Vergelijk het met een meer met water dat nauwelijks stroomt en misschien vervuild is, dat een ruime verbinding krijgt met de open zee. Het meer, uw eigen energiesysteem, wordt hierdoor in harmonie gebracht, schoongemaakt, versterkt, uitgebalanceerd en geordend.

Het eerste gevolg hiervan is dat alles dat die stroming in de weg staat, zoals allerhande psychische en lichamelijke blokkades, geactiveerd en liefst uitgewerkt wordt.
Daarnaast treedt er een regulatie op van uw energie: wat teveel is wordt afgevoerd, wat tekort is wordt aangevuld.
De Akaija werkt niet bij iedereen hetzelfde. Dat blijkt o.a. hieruit, namelijk mensen die zichzelf chronisch voorbijlopen, onvoldoende rust nemen en niet luisteren naar hun lichaam, zullen merken dat de Akaija hen haast dwingt die rust te nemen. Ze worden er moe van… en hebben de neiging de Akaija af te doen of zelfs af te wijzen. Anderzijds merken mensen die altijd te weinig energie hebben dat ze meer fut krijgen om dingen te ondernemen, soms zo sterk dat ze veel minder slapen dan ze gewend zijn.

Conclusies puntsgewijs

1. De Akaija geeft energie door, vergelijkbaar zoals chakra’s dat doen.
2. De Akaija helpt de energie-doorstroming te verbeteren (blokkades opruimen).
3. De Akaija beschermt tegen electro-magnetische straling (voorkomt dus ook de electronen-spin-inversie).
4. De Akaija is een transformatie-instrument (mogelijk vanwege de toegenomen energiestroom).
5. De symboliek in de Akaija herinnert u aan uw verbondenheid met het Al, de Alkracht, Wij, de Kosmos, de Eenheid.
6. De Akaija u helpt het pad terug te vinden naar uw doel op Aarde, hij activieert de originele geboortematrix van uw leven.

De meest algemene reactie op de Akaija van mensen die hem wat langere tijd dragen is dat de Akaija hen rustiger maakt, dat ze beter in hun vel zitten, en daardoor het leven beter aan kunnen.

Voor uitgebreide informatie over de Akaija kunt u terecht op zijn website www.akaija.com, en mocht u een Akaija willen kopen kijk dan op de webshop www.akaijashop.com. Maar voor een korte beschrijving kunt u beter hierblijven en verder lezen.