Print Friendly, PDF & Email

Marianne Agterdenbos (therapeute Biofotonen-Therapie en NAET) vertelt hier hoe ze tijdens de meting tewerk gaat.

diagnose

Diagnose middels de StarLight

Tijdens de meting wordt eerst gekeken welke systemen in het lichaam goed functioneren. Dit wordt gedaan door middel van metingen op acupunctuurpunten op handen en voeten.
Deze acupunctuurpunten zitten aan het eind van de meridianen/lichtbanen die met alle onderdelen van het lichaam verbonden zijn. Hierbij wordt eerst een rondom-meting gedaan om te zien welke delen van het lichaam goed functioneren en welke niet.
Goed functionerende systemen tonen zich op het beeldscherm door een rechte horizontale lijn. Minder goed functionerende systemen tonen zich door een dalende lijn. Ook is dit hoorbaar door al dan niet dalende toon. Naarmate de lijn meer of sterker afvalt, is ook het orgaan slechter of zijn er meerdere storingen. Deze organen hebben één of meer functiestoringen.
Vervolgens worden op die punten die aangeven een functiestoring te hebben, bekende frequenties van mogelijke stoorfactoren getest. De frequenties die wij testen zijn allemaal de omgekeerde frequentiegolven van storingen.
Omdat twee omgekeerde golven elkaar neutraliseren wordt de storing door de juiste golf opgeheven en toont zich weer een vlakke horizontale lijn.
NeutralisatieAls dit bereikt is weten we dat we de oorzaak van een storing gevonden hebben.
Dit wordt gedaan voor maximaal 8 storingen per keer.